Sponsorer

Haugesund Sparebank tilbyr lånforsikring og gode spareprodukter. Ønsker du å snakke med oss er det bare å ta kontakt, eller komme innom.

Online booking

Klinikk Selsaas leverer kiropraktortjenester, fysioterapi, treningsveiledning, Inbody 720, trykkbølge behandling og massasjeterapi. I tillegg kan Klinikk Selsaas tilby fysikalsk medisiner (spesialist), ultralyd undersøkelse og ultralydveiledet injeksjoner. Les mer på klinikk-selsaas.no eller selsaasmagasinet.no.

Persson-Elektro as leverer alle typer svak- og sterkstrømsinstallasjoner og kan være din komplette leverandør på alt innen elektro. Se mer info på nettsiden deres. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å bruke dem siden de støtter oss.

Knutsen OAS Shipping AS er et privat eid rederi lokalisert i Haugesund på vest-kysten av Norge. Rederiet har en flåte på 39 skip og 11 nybygg på vei. Knutsen OAS Shipping har hatt en jevn vekst i både økonomi og antall skip siden levering av de to første i 1987.

Vi frakter gods over hele landet, og har mange samarbeidspartnere over hele Norge slik at vi får varene fram dit det skal være. Vår styrke er at vi tar sikkerhet på alvor og har god opplæring av sjåfører og holder alle våre biler i meget god stand. Vi er stolte av å kunne si at vi kjører trygt i all slags vær.

Vi har mye snadder på toppen, men en skikkelig pizza må være god på bunnen. Derfor lager vi bunnene, ja nettopp, fra bunnen. Hver dag. Siste håndarbeid før steking er at vi legger fyll på den ferdighevede deigen i pannen. Og derfor smaker pizzaen vår mer enn den koster!

Haugaland Kraft skal forenkle og trygge hverdagen til våre kunder basert på fremtidsrettet teknologi for infrastruktur, fornybar energi og telekommunikasjon.